Thursday, November 15, 2012

Fast Food na kolečkách

 
Když jsem se poprvé dozvěděla o projektu Food Spot, neskutečně jsem se těšila, až na ně někde narazím.
Jedná se o pojízdnou dodávku, kde prodávají mexické jídlo. Je to tedy jistý fast food na kolečkách.
Jak jsem tedy již říkala, jakmile jsem se dozvěděla, že takový typ občerstvení už existuje i o nás, neodolala jsem a hned jsem se jim vydala naproti. Ochutnávku jsem si naplánovala na středu, kdy dodávka bývá na Andělu… Bohužel, místo krásného slunečného dne muselo zrovna pršet. Trochu mě to zklamalo, že si jídlo nebudu moct sníst někde v parku čerstvé, ale už jsem se tak těšila na jídlo, že mě počasí neodradilo.
 
 
 
Jídelní nabídka není moc velká… Mají burger, Hovězí/kuřecí burrito, hovězí /kuřecí quesadillu, každá věc za 100 korun. Pak už prodávají pouze nápoje a tortilla chipsy s guacamole nebo rajčatovou salsou.
Já jsem si tedy vybrala hovězí burger a hovězí burrito a cestou domů už jsem se nemohla dočkat, jak jídlo ochutnám.
Po vyndání  burgru z krabičky, jsem na něj dostala o to větší chuť. Čekala mě dobře vypadající sezamová bulka, s velkým kusem hovězího masa, volské oko a zelenina. Jakmile jsem se ale zakousla, všechno to očekávání bylo ty tam. Maso, i když bylo stále růžové uprostřed bylo z venku připalené tak, že se hořká chuť rozvinula do každého sousta.
 
Burrito bylo opravdu veliké, takže účel –najíst se- byl splněn, ale co se týče chuti, nebyl to nějaký ohromující zážitek. Rozhodně to nebylo špatné, ale nebylo to ani nic, za čím bych se pravidelně vracela.
 
Navzdory tomu, že jídlo nebylo takové, jaké jsem ho očekávala, jsem Food Spot ze svého seznamu nevyřadila. Fungují teprve krátce, takže takové věci určitě brzo dopilují a popravdě se už docela těším, až k nim zavítám podruhé ochutnat jejich speciality.
 
Věc co se mi na tomto projektu snad nejvíc líbí je, že tato restaurace si své klienty doslova vybírá sama a přijede jim přímo pod nos. Když necháme stranou jejich stále destinace na oběd, často na ně můžete narazit když jdete v pátek večer z párty, nebo po nějakém větším koncertu. Vypadá to, že si opravdu staví na tom, přizpůsobit se své klientele. A to na tomto projektu moc oceňuji.
Pro aktuální informace, kde se jejich truck právě nachází, se koukněte na jejich stránky na facebooku : „Food Spot“.
Dobrou chuť a nezapomeňte se mi zmínit, jak Vám u nich chutnalo!







3 comments:

  1. tuhle zkušenost s uplně připáleným masem má víc lidí...ale dost si zase pochutnalo....těžko říct, musí se asi vyzkoušet...a aspon dvakrát=)

    ReplyDelete
  2. A Ty už zase budeš vařit nebo alespoň fotit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem se samozřejmně vaření věnovala i nadále, pouze jsem neměla čas fotit a psát články.
      Popravdě se vaření věnuji daleko více než předtím, jelikož jsem nastoupila na kulinářský institut, ale o tom až jindy...

      Delete